DE VÂNZARE Garsonieră, ISKELE, Larnaca, Cipru, .

DE VÂNZARE - Cod. 42918

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 1
  • Starea clădirii: New building

ID:BB-3

Complexul İskele oferă o varietate de facilități, inclusiv un hotel și un centru comercial. Este situat la 1,5 km de plajă și mare, la 6,5 km de centrul orașului İskele, la 7,5 km de Universitatea din Orientul Apropiat și spital, la 8 km de orașul antic Salamina, la 9 km de Mănăstirea Sf. Barnaba, La 15 km de portul Gazimağusa, la 17,5 km de Gazimağusa, la 50 km de Aeroportul Ercan, la 52,5 km de Karpaz Gate Marina și la 66,5 km de Aeroportul Larnaca.




Acest complex luxos este format din 10 blocuri, un hotel cu 80 de camere și 800 de apartamente repartizate pe o suprafață totală de 34.788 m². Fiecare bloc are două lifturi. Oferă diverse modele de proprietate și este înconjurată de un canal de apă lung de 400 m care poate fi navigat cu o gondolă. Există recepție, piscine interioare și exterioare, piscină pentru copii, parc acvatic, centru spa, saună, baie turcească, săli de masaj, 5 restaurante cu preparate diferite, grătar, bar cu terasă, zone speciale pentru copii, amfiteatru, fitness, teren de baschet , locuri de parcare interioare si exterioare.

Apartamentele sunt dotate cu VRF (aer condiționat) și TV prin satelit. Fiecare apartament are o bucătărie deschisă și un balcon de 6 până la 12 m², în funcție de modelul apartamentului. Unele proprietăți 2+1 au baie proprie. Pardoseala ceramica, dulapuri de bucatarie si baie, cabine de dus si dulapuri in dormitoare sunt incluse in preturi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Szikora Hajni
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB